0

Н яма нито ден спокойствие за кралското семейство. 

Съпругата на престолонаследника Кейт Мидълтън не се е появявала на публично място от месеци, с което конспиративните теории около нейното изчезване се множат. Според спекулациите тя е получила инсулт, възстановява се след серия от пластични операции, а също крие синините по лицето си, след нанесен побой от принц Уилям! 

За да разсее слуховете по свой адрес, принцесата на Уелс публикува снимка, на която позира заедно с трите си деца Джордж, Шарлот и Луи. Фотографията обаче се оказа истинско фиаско, тъй като се оказа, че е подправена с помощта на фотошоп. 

ГЪРМИ НОВ СКАНДАЛ: Любовникът на принцеса Даяна продава писмата й! Закъсалият за пари Джеймс Хюит, който според градските легенди е истинският баща на принц Хари, е готов да взриви мира в монархията

След като се разбра, че кадърът е фалшифициран, се заформи още по-голям скандал. Британските медии разкриха, че любопитната истина е съвсем друга.

Макар, че в пресата периодично се появяват статии, според които Уилям и Кейт са се отчуждили и дори се намират на ръба на развода, според таблоидите сега положението се е нагнетило до огнено червено. 

Въпреки, че принцесата на Уелс бе заснета съвсем скоро в кола със съпруга си Уилям, тя не го придружи на официално събитие, състояло се същия ден. 

Конспирациите за развода на принца и принцесата на Уелс са подхранвани от името на лейди Роуз Ханбъри, която от дълго време е свързвана с Уилям. Според медии на Острова Уилям и маркизата на Чолмондели имат романтична връзка от много години. Говори се, че Роуз и Уилям са започнали да се срещат, докато Кейт Мидълтън е била бременна с принц Луи. Роуз Ханбъри, която е омъжена за филмовия режисьор и актьор Дейвид Роксавдж, също като принцесата има три деца. 

ТИ ДА ВИДИШ! Племенницата на принцеса Даяна роди тайно от дъртия си мъж! (ВИДЕО)

Британският вестник “Independent”, който се слави като близък до кралското семейство, засили слуховете, че "нова булка идва в кралското семейство" със статия, публикувана, след като шушуканията за възможен развод и обвинения в предателство отново излязоха на преден план.

Говори се, че “Independent”, който публикува ласкава статия за живота и характера на Роуз Ханбъри, е изготвил журналистическия материал под диктовката на Короната. Също така мълвата носи, че Роуз Ханбъри, която се смята за “втори случай Камила”, се опитва да подобри репутацията си с подобни дописки за себе си, за да проправи пътя си като нова булка в кралското семейство при евентуален развод между Кейт и Уилям, пише турският вестник "Sabah".