0

Н а 5-и декември се проведе четвъртото от поредица специални събития на Edna.bg - "Историите на Edna жена: Сценарият на живота". Събитието събра едни от най-популярните и обичани актриси в България - Стефания Колева, Милица Гладнишка и Йоанна Темелкова.

Стефания Колева, Милица Гладнишка и Йоанна Темелкова разкриха какъв е „Сценарият на живота“ в екслузивното събитие на Edna.bg

Разбери какъв е „Сценарият на живота“ със Стефания Колева, Милица Гладнишка и Йоанна Темелкова! (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО)

ИСТОРИИТЕ НА EDNA ЖЕНА: СЦЕНАРИЯТ НА ЖИВОТА! Стефания Колева: Стефан Данаилов ми даде най-важните уроци! (ВИДЕО)

ИСТОРИИТЕ НА EDNA ЖЕНА: СЦЕНАРИЯТ НА ЖИВОТА! Милица Гладнишка за предизвикателството да си на сцена и новите шансове! (ВИДЕО)

Ред е още веднъж да повдигнем завесата, за да споделим какво имаха да кажат специално за Edna.bg прекрасните дами, които направиха това събитие толкова незабравимо, забавно и вдъхновяващо.

Пред камерата на Edna.bg застана Йоанна Темелкова, която разказа в ексклузивно интервю за емоционалността на жените, най-трудната роля в актьорската ѝ професия, истините от живота в постановката ,,Аз и ти, преди ние” и още любопитни неща.

Edna.bg

На въпрос дали в актьорската професия емоционалността, която е типично женска черта, е от плюс или по-скоро в минус, Йоанна отговори следното: 

"В актьорската професия ако нямаш емоция, доста трудно би могъл да се справиш с тази работа, защото трябва да вадиш от себе си едни неща, които трябва да изглеждат истински. Без емоция това много трудно би могло да стане. В това ни е чара пък на жените. Ние сме си емоционални, имаме какво да кажем, имаме какво да покажем. Мъжете да се оправят”.

Повдигната бе и темата за ролята, която е оставила най-дълбок отпечатък в нея. Тя посочи тази, с която е дебютирала в София - Луиза в ,,Коварство и любов”. За нея е било изключително тежка, емоционална и трудна роля. Йоанна смята, че сега със сигурност би я изиграла по-добре, защото в онзи момент се е борела с цялото си същество, което я е изтощило.

А какво щеше да работи Йоанна Темелкова сега, ако не беше станала актриса? Ето какво отговори тя:

"Сто процента или психотерапевт, или криминален следовател”, отговори тя. 

Йоанна Темелкова

 Йоанна Темелкова
Edna.bg

На въпроса относно това кое е най-важното нещо, което ние, жените, трябва да се вдъхновяваме една друга, актрисата отговори: "Може би с това, че трябва да стремим да не да си подражаваме, а да заживеем по начин, по който на нас ни харесва."

Какво още разкри пред камерата на Edna.bg Йоанна Темелкова - научете от видеото!