0

З вездата на родния попфолк Ивана ще бъде на работа и тази Нова година, призна самата тя пред „Телеграф“.

„Над 20 години вече посрещам новата година на някое участие и това ми харесва. Това е моята съдба и изобщо не се оплаквам, щастлива съм по този начин“ сподели пред „Телеграф“ звездата.

Перли 

Изпълнителката ще посрещне 2023-та в Пловдив. Ще пее в популярен ресторант под тепетата. Вече се е спряла на тоалет. Той е на един от най-известните български дизайнери - Стоян Радичев.

„Роклята ми е в черен цвят, няма символика в него, просто е много елегантен. Тоалетът е украсен с камъни и перли, все пак най-важната част от него е, че е много удобен, защото аз съм певица, а не модел“, разкри още Ивана. Първата песен, с която ще поздрави гостите в нощта на Нова година, е „Празник всеки ден“. „Нека да е Весела, нека да носи настроение и всички да са щастливи както тази нощ, така и цялата нова година“, направи пожелание Ивана към всички читатели на „Телеграф“. 

У дома

Коледните празници изпълнителката на вечни хитове като „Шампанско и сълзи“, „Нещо нетипично“, „100 патрона“, „Ах, тези пари“ е прекарала вкъщи в компанията на най-близките си хора.

„На Коледа не поемам ангажименти, направило ми е впечатление през годините, че ако работя на този празник, то после това ми носи по някакъв начин лош късмет. Приемам го като знак на съдбата и си оставам вкъщи“, разказа тя пред „Телеграф“.

За празника получила много хубави и желани подаръци. „Не са скъпи, но са от сърце, от любимите ми хора и са изключително ценни за мен. На себе си и на вашите читатели пожелавам да сме живи и здрави и да се обичаме“, възкликна голямата звезда на попфолка.