0

Б ившият футболист Благой Георгиев и поредната му възлюбена Ивана се оказаха едновременно на почивка в Барселона.

Както е известно Благо Джизъса, който си спечели прозвището Любовчия №1, има на сметката си вече 4 деца от няколко различни връзки, включително с Русата Златка. След поредната си раздяла, този път с Полина Спасова, няколко месеца след сватбата им, Благой се обясни публично в любов на поредната - този път щерката на бившия рапър Ванко 1. И прокара версията, че не знаел обаче дали Ивана ще отговори на чувствата му.

КУПИДОН СЕ РАЗВЪРТЯ: Джизъса влюбен в щерката на Ванко 1 (ВИДЕО)

Баща й Иван Главчев пък дори отрече двамата да имат връзка и обясни, че с Джизъса, който е известен и с бляскавата си усмивка, имат взимане само покрай денталната му клиника в Пловдив.

ЛОШОТО МОМЧЕ СТАНА ДОБРО: Ванко 1 смени проститутките със зъбари (СНИМКА)

Дали обаче бившият национал не се е вредил като кандидат за зет на Ванко 1?! Въпреки че Джизъса и Ивана не са се показвали заедно и Благо твърди, че са се виждали само в общи компании, двамата пуснаха в социалните мрежи свои самостоятелни снимки, от които личи, че са по едно и също време на почивка в Барселона. Нещо повече...

Детайлите на кадрите, като шезлонгите край басейна на хотела, в който явно са отседнали, парапетът и храстите встрани, си приличат повече от съмнително. Дали мястото е едно и също и Благо и Ивана са претърпели провал в усилията си да прикриват своята връзка, преценете сами!

Иначе освен в машина за правене на бебета, Джизъса явно е намерил време да се превърне и в полиглот. Видно е от кадъра му от Барселона, от който става ясно, че освен български, руски и кой знае още какъв, излегналият се на шезлонга и прелистващ обстойно вестник Благой Георгиев, поназнайва и испански...

Припомняме, че Благой Георгиев се разведе през април с велинградската красавица Полина. До раздялата се стигна само след няколко месеца брак. След края на връзката им, брюнетката разкри, че знаела за новата (Ивана) на Джизъса.

Още преди да са разведени официално, около саамата Поли също се завъртяха веднага други мъже.

Жената на Джизъса залюби манекен (СНИМКА)

СМЕНЯ ГИ КАТО НОСНИ КЪРПИЧКИ: Бившата на Джизъса до нов мъж! (СНИМКА)

ЗА ЧРД НА ЖЕНА СИ: Джизъса иска прошка със 101 рози (СНИМКИ)

СМЕНЯ ГИ КАТО НОСНИ КЪРПИЧКИ: Бившата на Джизъса до нов мъж! (СНИМКА)