0

Р оби Уилямс направи изненадваща изповед, в която призна, че искрено съжалява, че не е успял да се сгаджоса с Кайли Миноуг. 

Звездата от момчешката група "Take That" работи заедно с австралийската изпълнителка по сингъла им от 2000 г. "Kids". По време на своя медийна изява Роби призна, че по това време е усещал силно привличане към Кайли Миноуг, но не е успял да спечели сърцето й, тъй като се държал като влюбен тийнейджър, когато тя е била наоколо.

Водещият на предаването "My Life Thru A Lens" Скот Милс зададе няколко пиперливи въпроса на Роби Уилям, сред които и дали е имал връзка с миньончето Кайли.

"Въпреки, че много ми се искаше, това не се случи за мое голямо съжаление. Аз обърках всичко - сякаш бях на 13 години, когато бях около нея. Тя беше като красавицата-мечта от по-горен клас. Не знаех как да говоря нормално с нея! Но тя е най-великото ми и силно влюбване", отговори певеца. 

Роби посочи още, че не след дълго е открил любовта в лицето на актрисата Айда Фийлд и двамата са се превърнали в щастливи родители на четири деца. 

Роби разказа и за напускането на "Take That" през 1995 г. като обясни, че по това време е преживял "нервен срив".