0

Б рутален обрив свали фолкпевецът Константин от сцената, но за щастие само за два дни. „Две участия отмених. Това в цялата ми кариера се е случвало веднъж, когато загубих глас“, казва певецът.

Проблем

Той предпочел да остане у дома, защото се притеснил да не е нещо заразно. „За мен няма проблем. Аз ще се стегна и ще изляза да пея, ако ще и да умирам от болка, но се притесних да не е нещо заразно и да навредя на някого, все пак хиляди хора се събират“, сподели още пред „Телеграф“ Коцето.

УЖАС: Мистериозна болест налегна Коцето, залости го вкъщи! (ВИДЕО)

Лекарите са го уверили, че всичко е наред и най-вероятно е някакво хранително отравяне. „Има вариант да е и от котките вкъщи, което, ако се окаже, че е така, жена ми ще е много нещастна, защото ще трябва да ги махаме“, допълва изпълнителят на вечния хит „Черна роза“.

Подобрение

Константин увери екипа ни, че вече се чувства добре и още тази вечер ще отиде на участие, а пред деня ще снимат с Фънки. „Вече всичко е наред. Днес си имаме с Фънки вкъщи нашите си видеа за социалните мрежи, после си имам участия. Надявам се, че всичко е минало. Много съжалявам, че пропуснах изявите си в Стара Загора и Варна, но не можех да си позволя лукса да заразя някого“, казва той.