0

М ечтата на хиляди фенове на италианската музика у нас да се срещнат със своята любима певица Лаура Паузини ще се сбъдне на 16 декември.

Тогава в столичната зала „Арена София“ звездата ще изнесе първия си концерт на родна земя.

Турне

След разпродаването на някои от най-големите зали в цяла Европа Лаура Паузини обяви нови дати от успешното си World Tour 2023/2024 за зимата на 2024. Третият етап от турнето вече започна с разпродадени концерти в Чили и продължава в аржентинската Movistar Arena, Бразилия, Перу, Еквадор, Колумбия, Коста Рика и Мексико, преди да отиде в САЩ в края на март. През февруари звездата обяви: „Моят подарък за Свети Валентин за вас е, че турнето ще продължи и през зимата на 2024 г. Ще се върна в Европа, за да бъда отново с вас“, така Лаура разкри изненадата в социалните си медии на 14 февруари и спази обещанието си, включвайки и датата 16 декември и град София в списъка с места, на които ще пее. Еболи, Бари, Рим, Ливорно, Пезаро, Милано, Торино, Марсилия, Малага, Памплона, Женева, Базел, Мюнхен, София, Белград, Любляна и Месина ще посрещнат най-награждавания италиански артист в света през ноември и декември.

На сцената е фурия

 На сцената е фурия

Посрещане

„Нямам намерение да спирам, защото това, което правя повече от 30 години, е да се кача на сцената и да се раздавам за публиката. Топлото посрещане и любовта, които получавам във всеки град, са това, което остава в мен всеки път, когато стъпя на сцената, и не мога да опиша колко обичана ме кара да се чувствам“, казва Лаура Паузини. Тя обещава необикновено шоу с огромна продукция над два часа и половина с изпълнения на емблематични песни от нейната кариера, както и парчета от последния ѝ албум Anime Parallele / Almas Paralelas, издаден миналия октомври.