0

Ш он „Диди“ Комбс, известен с псевдонима си Пи Диди имал секс запис с високопоставена личност. Това твърди адвокадка на един от обвинителите на изпадналия в немилост рап продуцент и музикален магнат. 

БОГАТИТЕ СЪЩО ПЛАЧАТ: Арестуваха Пи Диди за секс трафик!

Тя твърди, че получила оферта да ѝ бъде продадена лентата с порнографските кадри, на които са обвиненият в сексуален трафик и рекет хип-хоп изпълнител и някой „по-известен“ от рапъра и основателя на Bad Boy Records.

По думите на адвокатката Ариел Мичъл-Кид на "черния пазар" в Холивуд вече били изтекли кадрите и се изкупували като топъл хляб. Ариел Мичъл подчерта, че с нея се свързал човек, който ѝ предложил да види записа и ако е заинтересувано може да го закупи. 

РАЗЮЗДАНО ПРИ ПЪФ ДЕДИ: Уилям и Хари едва се измъкнали от оргия, но Джъстин Бийбър - не! (ВИДЕО)

„Мога да кажа със сигурност, че видеото е порнографско по природа. Действието  се развива в дома на Диди Атланта и изглежда, че другият не знае, че е заснеман, защото не гледа в камерата“, каза адвокатката. 

Тя подчерта, че преди седмица се свърза с нея момиче, което твърди, че Диди я изнасилил през 2018 г. и тогава е подала сигнал в полицията.

НОВО НАЧАЛО: Джей Ло отива при Пи Диди!

„Тя ми се обади и ми каза за нападението и бягството си“, каза Мичъл-Кид. „Тя беше в къщата на приятел, който имаше връзки в индустрията, и Диди реши да дойде в къщата“, добави адвокатката.

Клиентката ѝ избягала от къщата на рапъра, след като Диди я упоил и изнасилил.

НЕ МУ СЕ РАЗМИНА: Пи Диди остава за постоянно в ареста!

Тези обвинения идват, докато Комбс остава зад решетките, докато чака процеса си, след като беше обвинен по-рано този месец по три обвинения за ръководене на ОПГ, чрез което се твърди, че е нападал и трафикирал жени с помощта на своята бизнес империя поне от 2008 г. Той е е обвинен в участие в „широко разпространен модел на злоупотреба“, който включва принуждаване на жени да участват в силно организирани сексуални контакти с мъже секс работници, за които се твърди, че са били транспортирани през държавни граници и в международен план.

Съдът поряза искането му за гаранция, след като се призна за невинен по обвиненията, защото имал опасения, че може да избяга от страната.

С КАКЪВТО СЕ СЪБЕРЕШ, ТАКЪВ СТАВАШ: Арестували Дженифър Лопес заради Пи Диди!

„Разочаровани сме от решението да продължим, според нас, несправедливо преследване на г-н Комбс от Прокуратурата на САЩ. Шон „Диди“ Комбс е музикална икона, любящ семеен човек и доказан филантроп, който е прекарал последните 30 години в изграждането на империя, обожавайки децата си и работейки за чернокожата общност. Той е несъвършен човек, но не е престъпник. Г-н Комбс не оказа нищо друго освен съдействие на това разследване и той доброволно се премести в Ню Йорк миналата седмица в очакване на тези обвинения. Моля, запазете преценката си, докато не получите всички факти. Това са действия на невинен човек, който няма какво да крие и той очаква с нетърпение да изчисти името си в съда", каза адвокатът на рапъра Марк Агнифило.