0

К ание Уест, за когото е известно, че страда от пристъпи на биполярно разстройство от няколко години, излезе с изненадващо съобщение.

Рапърът твърди, че е бил „психически погрешно диагностициран“.

Този път Кание сподели в социалните мрежи скрийншотове от кореспонденцията с бившия си личен треньор Харли Пастернак, заради който се озова в специализирано лечебно заведение за психично болни през 2016 г.

Твърди се, че фитнес инструкторът е извикал полицията, заявявайки, че поведението на Уест е опасно.

Кание Уест пак запали расистки скандал (СНИМКА)

„Бях възпитан да отстоявам моята истина, независимо от последствията. Така че ще кажа отново, че бях диагностициран погрешно и почти полудях, за да бъда превърнат в добре възпитана, контролирана знаменитост“, написа рапърът.

В кореспонденцията Пастернак моли Уест за среща, за да проведе „добронамерен, открит разговор“.

Той също така призова музиканта да се въздържа от „безумни неща“ и „нецензурни думи“, особено от антисемитски характер.

Още със следващото съобщение от Пастернак обаче се променя целият тон на разговора.

СЛОБОДА НА СЛОВОТО: Кание Уест си купува социална мрежа

Треньорът преминава от молби към откровени заплахи: „Втори вариант: Отново ще те вкарам в болница, където ще те пратят по дяволите и ще се върнеш завинаги в Zombieland. Срещите с деца никога повече няма да бъдат същите.“, написал той.

Самият Кание Уест има доста проблеми в последно време.

Заради своите бурни прояви много модни марки прекратиха договорните си отношения с него и той загуби голяма част от богатството си.

Звездата публично се извини, но все още не е ясно дали това отново ще му отвори вратите към проекти с тези марки.

Също така се заговори, че покрай скандалите с него, бившата му възлюбена Ким Кардашян отново се е сближила с Пийт Дейвидсън.

Но също така стана ясно, че риалити звездата е оправила и отношенията си с Кание и двамата били засечени на футболна тренировка на 6-годишния им син Сейнт, пише TMZ.

Те имат четири общи деца – останалите са Норт на 9 г., Чикаго на 4 г. и 3-годишния Псалм.

Този път Кание сподели в социалните мрежи скрийншотове от кореспонденцията с бившия си личен треньор Харли Пастернак, заради който се озова в специализирано лечебно заведение за психично болни през 2016 г. Твърди се, че фитнес инструкторът е извикал полицията, заявявайки, че поведението на Уест е опасно.