0

К ание Уест отново беше обвинен, че промива мозъка на съпругата си Бианка Ченсори, след като сподели нейна скандална снимка, на която тя му готви в кухнята полугола и с кожена маска на главата.

„Сметана от пшеница“, написа 46-годишният рапър до снимката на Бианка, която сподели в своя профил в Instagram в събота. На кадъра се вижда как 29-годишната дизайнерка от марката на Уест -  Yeezy, носи само футуристична кожена маска за лице, черни ботуши и нещо като бански костюм, който напълно разкрива задните ѝ части.

ПЪЛЕН КОНТРОЛ: Кание Уест забрани на гаджето си да яде и да говори! (СНИМКИ+ВИДЕО)

„Това всъщност е отвратително“, коментира един потребител. „Защо изглежда никой не се намесва и не помага на тази жена? Не мисля, че тук се готви храна, мисля, че се готви нейният мозък!“

Друг се съгласи: „Тя е хваната в капан на опасна психологическа игра“, а трети се включи: „Тя изглежда толкова нещастна и победена. Тя му е роб и това е наистина тъжно. Много ми е жал за нея. Той я използва заради нейното тяло.“

Въпреки това, не всички смятат, че Ченсори е под контрола на странния Уест, като някои отбелязват, че тя е възрастна жена и със сигурност има мнение по въпроса какво да облича и какво не.

„Тя е възрастна и може сама да взема решения. Той не е убиец“, възрази един фен на рапъра. Друг пък посочва ползите, които съпругата на Уест, който е милиардер, има във връзката им, добавяйки: „Тя го използва за парите му. Няма защо да сме загрижени за нея.“.

Не само потребителите на социалните медии обаче са загрижени за Бианка. В миналото се говореше, че близките ѝ също са притеснени за нея. „Бианка е блокирала приятелите си и никой не може да се свърже с нея. Кание е поставил обръч около нея“, каза източник пред Daily Mail през септември 2023 г.

„Всички са изключително загрижени за нея. Това не е тя. Тя е невероятно откровен и жизнен човек, който никога не държи езика си зад зъбите.“

НЕ ОСТАВИ НИЩО НА ВЪОБРАЖЕНИЕТО: Жената на Кание Уест пак си показа зърната (СНИМКИ И ВИДЕО)

След това вътрешен човек сподели няколко дни по-късно, че според слуховете, приятелите на Бианка всъщност са успели да се свържат с нея, за да изразят мнението си относно облеклото ѝ в последно време, но тя не е искала да ги изслуша.

Съобщава се, че Ченсори е отхвърлила притесненията на близките си и дори ги е обвинила, че ѝ завиждат за славата. „Няколко от нейните приятелки най-накрая успяха да се свържат с нея, но тя не се интересуваше от притесненията им“, каза източник пред Daily Mail по това време.

ПРЕД ОЧИТЕ МУ: Жената на Кание Уест мърсува с друг на публично място (ВИДЕО)

През следващия месец друг източник разкри, че Уест има силно влияние върху това, което Бианка прави или носи. „Кание има набор от правила за Бианка, които включват тя никога да не говори пред  хората, да носи само това, което той иска от нея и да яде, каквото той ѝ каже. Освен това тя трябва да спортува редовно, въпреки че самият той не тренира.“

Уест и Ченсори се ожениха на 20 декември 2022 г., по-малко от месец след финализирането на развода на рапъра с бившата му съпруга Ким Кардашян. Оттогава двойката е виждана да пътува по целия свят заедно в привличащи вниманието тоалети, включително пътуване до Италия, в което Бианка се разхождаше боса и носеше едва забележими бикини.

КАТО В ПОРНО: Кание Уест пусна жена си по кожени прашки и зърна! (СНИМКИ)

По-рано този месец Уест избухна в умиление към новата си съпруга онлайн по случай рождения ѝ ден като я нарече „най-красивата супер лоша емблематична муза“.

Уест, който има четири деца с 43-годишната Кардашян, също написа, че е „Бианка е най-невероятната мащеха на нашите деца“, а завърши своето послание с  думите: „Обичам те толкова много, благодаря ти, че сподели живота си с мен.“