0

Д а споделяш деца с Кание Уест не е лесно, според Ким Кардашиян. Риалити звездата се разплака, докато описваше трудностите при отглеждането на четири деца с бившия съпруг в подкаста „Angie Martinez IRL“.

„Съвместното родителство е трудно“, призна Кардашиян, 42, която споделя Норт, 9, Сейнт, 7, Чикаго, 4, и Псалм, 3, с 45-годишния Уест „Наистина е адски трудно“, добави тя.

Кардашиян обясни, че полага усилия да предпази децата си от противоречивото поведение на баща им, включително антисемитските и нацистки скандали, в които той се забърка през последните месеци „Имах най-добрия баща и имах най-добрите спомени и най-великото преживяване и това е всичко, което искам за децата си“, обясни Кардашиян, която беше много близка с покойния си баща Робърт Кардашиян.

„Един ден децата ми ще ми благодарят, че седях тук и не се карам баща им. Всички луди неща, които той прави. Аз ще им кажа всичко, което искат да знаят. Определено го защитих и все още ще го защитавам пре децата. В моя дом децата ми не знаят нищо, което се случва във външния свят“, призна тя.