0

К лаудия Шифър си почива в съседна Гърция. Това сподели самият супермодел, показвайки в Instagram няколко снимки от своята ваканция.

По данни на Greekcitytimes, след пристигането си, Шифър е забелязана първо в курортния град Порто Хели, разположен в Арголическия залив.

Папараци пък са уловили и как се забавлява на парти в заведение, а там компания ѝ прави дизайнерът Томи Хилфигър.

„Гърция ме зовеше“, написа тя в своя профил в социалните мрежи.

Облечена в рокля с ярък розов цвят, точно по тенденцията „Barbiecore“, Шифър е готова за разходки из тесните гръцки улички.

Топмоделът от 90-те е с рошава коса, без грим, само със слънчеви очила.

51-годишната германка се е снимала на кораб, като там можем да видим по-отблизо нейната визия. Към розовата си рокля тя е добавила сандали в кафяв цвят и обемна плетена кошница.

В социалните мрежи пък вече няколко гръцки граждани пускат снимки, показвайки, че русокоската е била доста добре настроена и се е снимала с тях.

Предполага се, че звездата ще се възползва от красивите гледки по време на пълнолуние, които се надяваме да публикува в Instagram.

Малко преди да замине за Гърция, 51-годишната жена бе в Хърватия и Италия, по-специално на крайбрежието на Амалфи.

Клаудия Шифър сподели една снимка от своята яхта – на залез слънце. Предполага се, че тя е от първата дестинация, където я виждаме с дълга бяла рокля с дантела – още един актуален модел за лято 2022.