0

Л юбовта няма нищо общо с интереса! Не става въпрос за развод между звездата от „Костюмари“ Меган Маркъл и принца, отлъчен от британското кралско семейство, а по-скоро за „стратегическа раздяла“. Бившата актриса, сега херцогиня на Съсекс, иска да се освободи от образа на принц Хари, който излезе като губещ след сблъсъка с баща си крал Чарлз, неговата съпруга кралица Камила, брат му Уилям и снаха му Кейт.

СТЕГНАХА ИМ КУФАРИТЕ: Изгониха принц Хари и Меган от имението Фрогмор котидж

Слуховете за възможна, най-малкото „професионална“ раздяла между Хори и Меган се разпространяват от английското списание „ОК“, като спекулациите веднага бяха подети от редица световни медии. Източник близък до херцогинята разкрива, че Меган планира „да се откъсне от Хари“, тъй като договорът им за поткасти със Spotify се провали именно по негова вина. Вече стана ясно, че Хари е заблудил ръководителите на платформата, че ще вземе интервюта от Доналд Тръмп и Владимир Путин, но това така и не се е случило. Сега Меган е твърдо решена да спаси собствената си кариера, посочва още източникът.

Каква точно е кариерата на Маркъл на никого не е ясно, но вероятно тя ще опита да запази възможността да води собствения си подкаст. Според Wall Street Journal договорът на Хари и Меган с филмовата платформа Netflix. Затова мениджърът на Меган я посъветвал да пожертва съпруга си. „Неговата негативна привлекателност блокира професионалното ти бъдеще“, казал й той.

ТЪЖНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ: Агент на таланти нарече Меган Маркъл бездарна

Но защо принцът ще бъде обявен за неудачник? В края на краищата неговата биография „Резервният“ пожъна световен успех, а документалният филм, продуциран от Хари и Меган за Netflix също се радваше на висок зрителски интерес. Фактът е, че историята на принца, който разбива строгите порядки в кралския двор и сипе обиди срещу Уиндзорите, все някога щеше да се изтърка, тъй като е еднопосочна реч и е пренебрегната от монархията.

Накратко: Марката Съсекс вече не представлява интерес и следователно, ако Хари и Меган продължат да се обичат истински, това не би им донесло печалба. Така че най-вероятно следващият маркетингов ход на двойката е да се раздели.

БЕЗ КАПКА СРАМ: Хванаха Меган Маркъл в страшна измама

Медиите в Америка пък спекулират, че Меган и Хари ще се върнат в Обединеното кралство за рождения ден на Чарлз III през ноември в опит да се сближат отново с краля и неговите приближени. Според кралски анализатори това може би ще се случи по имиджови причини.