0

Е дна от най-популярните и красиви актриси Ана де Армас оповести плановете си да напусне Холивуд и да се установи във ферма в щата Върмонт.

Родената в Куба артистка винаги е разграничавала личния си от професионалния си живот, поради което се знаят малко неща за нея в личен аспект.

В рамките на Международния филмов фестивал в Торонто Армас изненада феновете си, когато съобщи, че напуска меката на киното.

Ана де Армас мина на друго ниво

В интервю за E!News 36-годишната кубинка разкри причините, поради които е решила да изостави Лос Анджелис.

Ана де Армас искала „разрешение“ от Мерилин Монро

"Смятам, че в днешно време всички искаме да се откъснем от тази лудница, обзела целия свят. Всички бихме искали да имаме възможността да си изградим наше собствено лично пространство. И така за себе си реших да взема това решение", разясни тя.

Армас допълни, че къщата ѝ във Върмонт е разположена насред живописни пейзажи в планината и в същото време е сравнително близко до такива градове като Ню Йорк и Бостън.

СТРАСТИТЕ СЕ НАЖЕЖИХА: Ето ги 10-те най-сексапилни жени в света! (СНИМКИ)

"Намерих си местенце, което истински ме кара да се чувствам добре. Това ще е моето малко убежище", добави актрисата и уточни, че го е намерила през 2020 г., малко след раздялата си с Бен Афлек.

Ана де Армас даде категоричното си мнение за социалните мрежи

"Винаги идва този момент в живота ви, в който осъзнавате, че трябва да направите някаква промяна. За мен този момент настъпи", каза още тя.

Ана де Армас обаче е категорична, че в никакъв случай няма да изостави филмовата си кариера и ще продължи да работи по нови проекти, но предпочита да твори далеч от блясъка, суетата, шума и звездоманията на Холивуд.