0

К ание Уест кривна от правия път. Рапърът бе хваната да сваля известна моделка, въпреки че е женен за Бианка Ченсори.

ДА ГО ОЖАЛИШ: Кание Уест бил изгонен от хотели и ресторанти след антисемитските скандали

Изпълнителят изпращал съобщения на младата моделка Микаела Лафуенте, която е гадже на боксьора Брайс Хол.

Спортистът сподели снимка на съобщенията, които рапърът изпращал на гаджето му, питайки я дали иска да излезнат и да послушат новия му албум. 

Брайс разкри, че рапърът е изпратил лично съобщение в Инстаграм на Микаела, като приканва някой да каже на Ким Кардашян, която е бившата жена на Кание.

В кореспонденцията Уест пита Лафуенте дали е в Калифорния. Тя му отговаря, като го пита какво има предвид, а той ѝ отвръща с въпроса дали е в Калифорния или в Щатите изобщо. Тя му отвръща позитивно и след това Кние я кани да излязат и да послушат новия му албум. 

ПРЕД ОЧИТЕ МУ: Жената на Кание Уест мърсува с друг на публично място (ВИДЕО)

Хол явно не е взел на сериозно поканата на рапъра, защото се пошегува, че иска и той да бъде поканен на срещата и има желание да послуша музика. След това обръща палачинката на 180 градуса, като предизвика Кание на боксов мач.

Обвиненията срещу Кание идват въпреки факта, че той е щастливо женен за Бианка. Двойката се ожени през декември 2022 г., само един месец след като той финализира развода си с Ким. Брайс и Микаела обявиха публично романса си през ноември същата година.

Кание също беше изправен пред бурни реакции заради твърденията, че той „контролира“ Бианка. Смята се, че рапърът има набор от правила, които жена му трябва да следва, включително конкретни храни, които може да яде и „никога да не говори“.

ПРЕКРАЧИ ВСИЧКИ ГРАНИЦИ: Жената на Кание Уест си показа най-милото, грози я затвор! (СНИМКИ)

Според някои Бианка „няма собствено мнение“ и „се подчинява“ на съпруга си. Говори се, че нейните приятели са се опитали да организират интервенция, за да помогнат на Бианка, но изглежда нищо не е проработило.

Смята се, че бащата на Бианка, Лео Ченсори, също е бесен от трансформацията на дъщеря си и иска да седне „подобаващо с Кание и да го попита какво, по дяволите, си мисли“. Според баща ѝ рапърът „разхожда Бианка наоколо като боклук.