0

Ф олкдивата Глория заби младок. Това стана ясно, след като певицата публикува снимка с новия си възлюбен в социалната мрежа Фейсбук. На фотоса двамата позират с букет червени рози, които по всяка вероятност са подарени на изпълнителката от мускулестия мачо. 

Любов

Пръв изказа мнение колегата й Азис, който категорично заяви, че са много красива двойка. Новият любим на Глория е доста по-млад от нея, тъй като е на около 35 години и се казва Добри. Не я ясно точно откога датира аферата между двамата, но предвид, че вече е решила да го покаже официално, говори, че поне няколко месеца са официална двойка. От септември двамата имат коментари под снимките на другия в социалните мрежи, а на един от постовете той дори се е обърнал към нея с Amore. 

Фейсбук

Минало

Последната публична връзка на Глория бе с бизнесмена Йордан Джермански, който дори й подари годежен пръстен. Приказката им обаче не просъществува дълго и двамата се разделиха. Оттогава певицата не е давала индикации за нов мъж в живота й до появата на Добри. Самият той открай време си пада по по- големи и заможни дами, тъй като в миналото бе гадже и на Мисис България Мари Вачева.