0

М оделката и инфлуенсър Александра Богданска тотално къса с миналото си. Алекс пусна на пазара така любимата ѝ кола Dodge Challenger SRT, подарък от бившият ѝ съпруг Данил Петканов. По време на краткия им брак Петканов направи специална изненада на жена си, като засне във видео реакцията на моделката, когато се сдобива с американското возило.

ЛУДИЯТ РЕПОРТЕР СЕ ОЖАЛИ: Проклятието на бившата жена го застигна!

Лудият репортер дори бе персонализирал колата, поставяйки надписа " I love Aleksandra" на номера на автомобила, както и стикери със социалните й профили на единия прозорец.

Сега Александра продава същата тази кола за 23 хил. евро като предлага бартер или на изплащане. Американското возило е произведено през август 2015 г. и е на 130 000 км. Доджът е с мощност от цели 306 конски сили. В стори в Инстаграм казва за возилото, че си остава най-любимата ѝ кола.

„ТЕЛЕГРАФ ГИ ЩРАКНА“: Ето го гаджето на Богданска! (СНИМКИ)

Малко след раздялата им с Даниел моделката се сдоби с чисто нов джип "Субару", за който се похвали, че сама си го е купила. Тогава тя написа: Купих си кола!!! Леле...толкова съм щастлива и горда! Чувството да си независим и да имаш възможността да работиш, това което обичаш е неописуемо. Напоследък се уча да не отлагам нито с ден важните решения в моя живот и да действам. Дава страхотни резултати!" - написа красавицата. 

С ГОЛЯМАТА ШПАКЛА: Петканов изчегърта Алекс Богданска!