0

С лед като реши да я зареже и да се разведе с Александра Богданска, Даниел Петканов изчегърта моделката и от социалните мрежи, явно за да не му се вясва пред очите по никакъв начин - с повод и без повод. Бившата му съпруга вече не е в списъка с познатите му, които следва в Instagram, а до преди няколко дни беше, показа проверка на "Телеграф".

Дали радикалното му решение да я клъцне е свързано с концентрацията, от която имал нужда, за да постига някакви си цели в живота и заради която обяви, че спира секса, не е ясно.

Сигурно е обаче, че Петканов набързо е забравил за Алекс след развода и се е юрнал по жени, като през последната година се е срещал не с една или две, стана ясно от последната му видео изповед в нета.

Самата тя пък отприщи небивал хейт по адрес на Лудия репортер, а заключението на мнозина е, че Петканов е комплексар и си има някакъв сериозен проблем, не от физическо, а от ментално естество. Диагнозата, която му поставят включва и меннието, че тъкмо бракът, на който сложи хикс спестява усилията, енергията и темпото, които се хвърлят в бързите тийнейджърски свалки, в каквито явно се е оплел напоследък.

Заради жълтото яке на задната седалка на колата му, в която е снимал видеото, някои си задоха потресени и въпроса пред сина си ли си е позволил да ръси щуротии от сорта - как е спрял мастурбацията, прехвърчал е от цвят на цвят, докато майка на Габриел страда, а сега слагал точка и на секса.

Сред малцината с одобрителни реакции на скандалните му откровения е Коцето. "Големец си, братко", потупал го е по рамото попфолк певецът, известен като един от най-отявлените бохеми.

Че на Петканов грам не му пука за семейната драма, която повали Алекс преди година, стана ясно още преди няколко месеца. Тогава инфлуенсърката сподели, че поведението на екссъпруга й е повече от покъртително. Докато сърцето й се раздираше от болка и плачеше в ТВ ефира, Даниел давал вид на най-щастливия човек след раздялата, а когато се виждали, за да си предадат малкия Габриел - Петканов се появявал нахилен до уши и си подсвирквал весело.

А накрая за капак й би шута и в нета.