0

„Най-голямото чудо в живота ми е любовта. Ако я няма, е още по-страшно. Дори, когато човек страда в любовта, пак е нещо”. Това сподели легендарният ни изпълнител Васил Найденов в ефира на NOVA.

Навръх 72-рия си рожден ден великият ни изпълнител се върна и в детството си. Каза, че е простил на баща си за това, че не го е отгледал.

„Аз не го познавам. Веднъж той дойде в гримьорната ми и просто ми се представи. Изтръпнах… Знам, че просто двамата с майка ми не са се разбирали и затова са се разделили”, каза певецът.

В професионално отношение той смята, че човек си тежи на мястото с това, което прави. „В музиката не е достатъчно само да можеш да пееш или свириш. Трябва да можеш да поемаш и ангажименти, да разбираш и от аранжимент, да имаш вкус. Затова аз съм малко труден – бъркам се в много неща”, откровен е Найденов.

На въпрос за какво съжалява в живота си, легендарният певец отговори: „Може би не си е заслужавало да бъда толкова емоционален. Понякога по-емоционалните хора хвърляме излишна енергия в неща, в които няма смисъл”.