0

Д жулиана Гани роди наследник №2 в понеделник. С полицаят от Велико Търново Теодор Гецов станаха горди родители на момченце, което кръстиха Кай.

С появата на бебчето на бял свят освен, че заваляха честитки и болничната стая на Гани се отрупа с подаръци за щастливия повод.

Луксът очевидно гали малкия Кай още от люлката. Една от близките приятелки на Джулката подари на новороденото специален подарък. Оборудва мъника със златен биберон. Това стана ясно от стори, което плеймейтката пусна в Instagram. “За златното бебе Кай има нещо много красиво – златна биба и има синьо оче срещу уроки. Това бебе не е принц, а крал.”, възкликна щастливата майка, очевидно доволна от подаръка, който Кай получава.

Instagram

Гани разкри в средата на септември, че очаква бебе №2. Плеймейтката през цялото време държеше последователите в течение си за всичко около бременността си. А в края на ноември миналата година Гани и Гецов организираха пищно парти по повод разкриването на пола на бъдещия си наследник. Силиконката има още един син, 3-годишният Давид, от връзката си с фитнес инструктура Илиян Найденов.

КАКТО ПОДОБАВА: Поляха бебето на Гани (ВИДЕО)

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД "ТЕЛЕГРАФ": Гани показа рожбата (СНИМКИ)

РАДОСТНА ВЕСТ: Джулката роди втория си син

НЯМА СКРИТО-ПОКРИТО: Омъжи ли се тайно Джулката? (СНИМКА)

СЛАДКО ОЧАКВАНЕ: Джулката разкри пола на бебето

НЕ Й ПРОСТИХА: Хейтъри погнаха Джулката