0

С офи Маринова за пореден път показа колко грижовна майка е към единствения си син Лоренцо и след като за бала му подари лъскав джип, за тази Коледа го изненада със златен часовник за 30 бона, научи „Телеграф“. Самият Лоренцо се похвали в социалните мрежи с новата си придобивка и благодари на звездната си майка за подранилия дар.

Изненада

Софи избрала скъпарския накит в Дубай, откъдето се завърна преди дни. Именно там тя набелязала часовника, който е на стойност 15 000 долара и е със златно покритие. Освен за сина си Маринова направила същия подарък и на себе си. Гласовитата брюнетка взела от Емирствата и коледни подаръци за близките и роднините си, като всеки ще получи нещо златно. Определено последните две години са едни от най-силните в кариерата на Софи и тя може без проблем да поглези както себе си, така и родата.

Концерт

На 5 декември певицата имаше и рожден ден, който посрещна на топло, а една от най-скъпите й честитки бе съобщение от примата на естрадата Лили Иванова. В събота вечер пък Софи изнесе поредния запомнящ се концерт, но този път пред публиката във Варна. Многобройни фенове, които я наградиха с нестихващи овации и многократни бисове, направиха гастрола й незабравим. Припомняме ви, че тази година Маринова чукна 25 години на сцена, а за концерта й в „Арена София“ ще се говори дълго.