0

К ъщата на Матю Пери беше продадена - почти година след като актьорът почина в нея. Бившата звезда от „Приятели“ беше намерен в безпомощно състояние в джакузито в дома си в Пасифик Палисейдс през октомври 2023 г., а имотът с четири спални от средата на миналия век вече има нов собственик след сделка за 8,55 млн. долара извън пазара.

30 ГОДИНИ "ПРИЯТЕЛИ": Сериалът в цифри!

Според вестник „Лос Анджелис Таймс“ жилището с площ 3500 кв. метра е било закупено от Анита Верма-Лалиан - филмов продуцент и строителен предприемач. Тя възнамерява да използва къщата, за която Матю е платил 6 млн. долара през 2020 г. - като ваканционен дом.

Актьорът почина от острия ефект на кетамин, а майка му Сюзън Морисън наскоро призна, че в смъртта му е имало „неизбежност“ и тя смята, че той я е очаквал.

По време на участието си в предаването TODAY Сюзън сподели: „Той се приближи до мен и каза: „Обичам те толкова много и съм толкова щастлив, че сега съм с теб“

„Сякаш беше предчувствие за нещо. Тогава не се замислих, но си помислих: „Откога не сме имали подобен разговор? Минаха години. Мисля, че имаше нещо, имаше неизбежност в това, което щеше да се случи по-нататък с него, и той го усещаше много силно. Но той каза: „Вече не се страхувам“. И това ме разтревожи“, сподели тя.

През август личната асистентка на Матю, двама предполагаеми дилъри на наркотици и двама лекари бяха обвинени в предоставяне на наркотиците, довели до смъртта му.

30 ГОДИНИ FRIENDS: Продадоха пуловер на Матю Пери на търг

Д-р Марк Чавес, личният асистент Кенет Ивамаса и Ерик Флеминг вече са се признали за виновни.

Лекарят се призна за виновен по една точка за заговор за разпространение на кетамин, а Ивамаса се призна за виновен по друга точка за заговор за разпространение на кетамин, причинил смърт.

ЩЕ ИМА ЛИ СПРАВЕДЛИВОСТ? Официално обвиниха лекаря на Матю Пери за смъртта му!

Той също така е признал, че многократно е инжектирал Матю с кетамин без медицинско обучение, включително в деня на смъртта му. Флеминг се е признал за виновен за един случай на заговор за разпространение на кетамин и за един случай на разпространение на кетамин, довел до смърт.

ЗАГОВОРЪТ ПО ХОЛИВУДСКИ: Лекарят, обвинен за смъртта на Матю Пери, се призна за виновен!