0

М ис България Венцислава Тафкова става попфолк певица и вече е готова с първата си песен.

Носителката на престижната титла си пусна селфи от звукозаписно студио. „Жанрът на песента е попфолк. Най-слушаният в момента. Ясно е, че той е най-търсен и това се слуша в нощните клубове“, каза Венцислава пред „Телеграф“.

Клип

Венцислава Тафкова все още не издава кога и какъв клип ще прави на песента, нито бърза за неговата поява.

Миската иска всичко да бъде добре изпипано, преди да пусне парчето.

„Нищо не ми е на всяка цена и няма да пусна песента, докато не съм напълно сигурна в това, което пускам. Искам първо на мен да ми хареса и след това да я чуят всички - каза самата тя. - Не мога да издам нищо за клипа, ще го видят в готов вариант, когато пусна всичко“, добави миската. 

Екип

За разлика от повечето изпълнители Венцислава се занимава само от половин година с пеене.

Въпреки това тя вярва, че всичко ще се получи по план.

„Професионалната ми подготовка за пеене започна от половин година. По принцип от малка съм много музикална. Близки хора от музикалния бранш ме канят да се занимавам с музика. Но тогава мисълта ми беше на друго място, фокусът беше другаде. Занимавах се с мода и танци дълги години. Но ето че дойде моментът, в който реших, че искам да започна - разказа тя и добави: - Работя с много сериозен екип. Искам да им благодаря, че повярваха в мен, защото все пак започнах от доста зряла възраст да се занимавам с музика. Останалите започват от ранна детска възраст, а аз на 23 години. Затова им благодаря, че повярваха в мен. Вярвам, че ще излезе нещо хубаво от всичко това“, каза тя.