0

У ил Смит придобил странна реакция към получаването на оргазъм заради многото секс, който правел.

Бандити нахлули в къщата на Джейда Смит

В мемоарите си актьорът пише за първата си раздяла с първото си сериозно гадже. „До онзи момент в живота си бяха спал само с една жена, но в следващите месеци се превърнах в същинска хиена в квартала си. Правих секс с толкова много жени, че развих психосоматична реакция към оргазмите. Буквално ме караха да повръщам, когато ги получавах“, пише Смит.

ШАМАРЪТ НА ЛЮБОВТА: Нападението над Крис Рок спасило брака на Уил Смит

Холивудската звезда лекувал разбитото си сърце с колкото се може повече кандидатки с надеждата да намери красавица, която да се окаже голямата му любов.

След цялото това въргаляне по кревати Смит се ожени за първaта си жена Шери Зампино през 1992 г., когато бе само на 24 години. От любовта им се роди първата му рожба Трей, но романсът им не продължи дълго, защото след три години се разведоха. 
През 1997 г. Уил се ожени сегашната си жена Джейда Пинкет Смит, която му роди дъщеря Уилоу и син Джейдън.

ГРЪМ В РАЯ: Уил Смит далеч от семейното гнездо в компанията на двойничка на жена си (СНИМКИ)

В книгата си актьорът пише и за любовния си живот с Джейда, като набляга на сексуалните игри.

„Пиехме и правихме секс по няколко пъти на ден в продължение на четири месеца. Започнах да се чудя дали това не е някакво състезание. Но каквото и да беше пред мен стояха две възможности: Или щях да задоволя тази жена сексуално, или щях да умра“, подчертава холивудската звезда.