0

М еган Маркъл е имала момичешко парти на рождения си ден, като дамската компания отишла да гледа филма „Барби“ в Монтесито.

Миналата седмица Меган навърши 42, като празникът бе показно пренебрегнат от кралското семейство в Лондон. Херцогинята на Съсекс не получи нито едно поздравление от свекъра си - крал Чарлз, или от брата и снахата на Хари – принцовете на Уелс.

Кралското семейство отсвири Меган Маркъл за 42-ия ѝ рожден ден

Тя обаче се повеселила добре с приятелки на кино. Сред поканените била и партньорката на известната тв водеща Елън ди Дженерис - Порша де Роси. Гей семейството Де Роси и Дженерис са много близки с херцозите на Съсекс, разказва „Сън“.

Вечеря

По-късно в празничния ден Меган се прибрала у дома при съпруга и двете си деца и вечерта заедно с Хари отишли на италиански ресторант в Монтесито в селски стил.
Те бяха забелязани да излизат от заведението в много добро настроение, като така разсеяха слуховете, че бракът им е в криза и предстои раздяла. Това бе първото им публично появяване от месеци насам. Ресторантът Tre Lune е сред най-популярните в района и е често посещаван от Ким Кардашиян и Елън ди Дженерис. Рожденичката бе в маркова рокля за 250 долара.

ЗАМАЗАХА ПОЛОЖЕНИЕТО: Усмихнати до уши Хари и Меган се правят на щастливи (ВИДЕО)

Мраз

Меган и Хари са базирани в Калифорния от около две години, като отношенията им с кралското семейство са замразени заради публичните им изяви, които уронват престижа на британската корона. Неотдавна стана ясно, че Хари не е получил покана за предстоящата панихида на баба му, която ще бъде отслужена в Лондон. Погребението на кралица Елизабет Втора през миналата година бе последното официално събитие, на което херцозите на Съсекс бяха поканени заедно. Хари бе сам на коронацията на баща си, принц Чарлз, на 6 май тази година.