0

Д еси Цонева скандализира феновете си в Instagram с признания за себе си.

Оказа се, че ходенето без бельо не е табу за бившата ТВ звезда. „Е, кой не е“, отговори без притеснение брюнетка на въпрос ходила ли е някога без бельо и изпоти последователите си от силния пол.

Освен, че не смята долните дрехи за абсолютно задължителна част от облеклото, нахаканата ексрепортерка направи и друго разкритие: не се стеснява да пишка на обществени места. „Да! В парка много пъти и един път като малка се бяхме хванали на бас дали мога да се изпишкам във входа... баба ми доста се ядоса“, издаде телевизионната наследница. На въпрос като голяма или като малка е клякала в парка пък тя отговори: „Като съм на зор“.

Деси задоволи любопитството на феновете си по различни теми, като повдигна завесата и за подаръците, които получава. За рождения й ден мъжът й Явор Стефанов я изненадал с пръстен с изумруд. За Коледа пък по-голямо удоволствие й доставяло правенето на подаръци. Все пак, ако можела да си избира, устатата хубавица би се зарадвала на Порше. Притеснявала се единствено, че возилото няма как да мине през комина.

Instagram

Instagram