0

Р одният актьор и водещ на предаването на NOVA „Сделка или не“ Ненчо Балабанов се запозна със звездата от хитовата филмова поредица „365 дни“ - Симоне Сузина. 

Срещата на двамата бе увековечена с няколко кадъра, които Балабанов качи в личните си профили в социалните мрежи, а поводът бе откриване на нов шоурум на световноизвестна модна марка в Милано, Италия. 

Среща 

Ненчо не пояснява какво е правил той там, но под кадрите написа, че е било вълнуващо събитие, с прекрасни срещи. Той изненада и с още две снимки - едната с дъщерята на покойния Силвио Берлускони - Барбара, а на другата нашето момче позира с италианския топмодел Бианка Балти. Миналата година красавицата се показа пред 1,2-милионните си последователи в Инстаграм гола и с огромен белег под дясната си гърда. С думите "Нова година, нова аз" 39-годишната тогава моделка от град Лоди, която живее в Лос Анджелис, илюстрира резултата от решението си - да отстрани превантивно и двете си гърди, за да намали риска да се разболее от тумор на гърдите или яйчниците. Преди време същото направи и актрисата Анджелина Джоли, която отстрани и яйчниците и фалопиевите си тръби. 

От българска страна освен Ненчо на откриването бе забелязан и моделът Денис Ангелов.