0

П опфолк певицата Джорджия се хвали с ново гадже.

Десислава Георгиева, както е истинското име на изпълнителката, буквално запали мрежата, след като показа снимка на новото си гадже, който се оказа експоловинката на Мис България Тамара Георгиева.

Миските с най-много отличия: Кметица и певица станаха Първи Дами

Става дума за милионерския наследник Стивън Роуз, който е и син на носителката на титлата „Мисис България“ Катя Роуз. Двамата са двойка официално от съвсем скоро, споделят запознати. 

Сватба 

Първата обща снимка на Джорджия с момчето се появи в профила й в Инстаграм в средата на ноември. „Не искам много, достатъчно ми е само най-доброто“, написа тя под фотоса, на който позира с тайнствен младеж, чието лице е закрито със сърце.

Публикацията бе озвучена от нейна песен, чийто текст е: „Без любов за какво ти е всичко“. 

МОКРО КОТЕ: Мис България с вила на Малдивите! (СНИМКА)

Месец по-късно певицата направи връзката си публична, като качи снимка, на която позира с младежа от зимната им ваканция по празниците.

От фотоса се вижда, че двамата очевидно са щастливи заедно. А постът е подкрепен от стотици лайкове, позитивни коментари и пожелания. 

Корона 

Новата половинка на Джорджия е дългогодишното гадже на Тамара Георгиева, която стана популярна, след като бе избрана за Мис България и не получи одобрението на публиката заради формата на носа си.

Стивън е бивш футболист, на 27 години, което го прави с около десет години по-малък от певицата. Момчето е завършило престижен университет в Испания.

Той е син на Мисис България Катя Роуз и милионерски наследник. Баща му е известният бизнесмен Ричи Роуз, който е съдружник във фирма за преработка на руди на благородни метали.

С ЕДНИ ГЪРДИ НАПРЕД: Мариана Маринова най-вървежна от всички миски! (ВИДЕО)

Катя Роуз бе извънредно близка с Тамара и всякак показваше, че подкрепя връзката на сина си. С днешна дата Мис БГ е изтрила всичките си общи снимки със Стивън, а последната й с Катя Роуз е от лятото. 

Автор: Василена Игнатова