0

В края на месец май се проведе първото от поредица специални събития на Edna.bg - “Напиши ми Edna… история”. На събитието присъстваха повече от 100 души - популярни лица от светския и медиен живот, някои от най-четените и обичани автори на Edna.bg, както и част от читателите на сайта.

Събитието донесе безброй приятни срещи, искрени усмивки, звънки наздравици и още повече любов към думите, писането и разказването на истории.

“Напиши ми Edna… история” за вдъхновяващи жени, магията на думите и силата на журналистиката! (ГАЛЕРИЯ)

Главният редактор на Edna.bg Вяра Иванова, се качи първа на сцената и сложи началото на тази толкова вълнуваща вечер.

Последваха вдъхновяващи разкази, много усмивки и споделени истории за силата на писането и журналистиката – за всичко това заслуга имаха специалните гости на събитието - журналистите на NOVA Галя Щърбева, Анна-Мария Конова и Вероника Димитрова.

Любимата дума на Анна-Мария Конова, която не пропуска да използва! (ВИДЕО)

Трите дами разказаха за началото на професионалния си път, за трудностите, които срещат ежедневно в професията си и за това колко е важно да разкажеш добре една история.

Edna.bg

Галя Щърбева за нишката на съдбата, която я отведе при Edna! (ВИДЕО)

Освен че имаха удоволствието да чуят любопитни разкази за любовта към думите, писането и журналистиката, гостите на събитието имаха възможността да зададат и лично свои въпроси към дамите на сцената.

Част от най-интересните, вдъхновяващи и любопитни моменти от събитието, можете да видите във видеото горе!

Компасът на Вероника Димитрова, който ѝ помага в трудни моменти! (ВИДЕО)

„Напиши ми Edna история“ бе едва първото от поредицата събития на Edna.bg под надслов „Историите на Edna жена“, а в следващите месеци предстоят още интересни срещи с вдъхновяващи популярни дами от различни сфери на обществения живот.

Николай Василковски за грешната причина да станеш журналист! (ВИДЕО)

За още подробности около предстоящите събития от поредицата – следете Edna.bg!