0

Н аш актьор снима с Орландо Блум.

Младият Леарт Докле, който се прочу като Боксьора от хитовия крими сериал на NOVA “Братя“, е снимал с Орландо Блум.

Това разкри пред „Телеграф“ самият той. Филмът се нарича Deep Cover („В дълбока нелегалност“) и екшън комедия за „Амазон Прайм“.

Игра на тронове

„На кастинг се явих за ролята и го спечелих. Преди това са търсили актьор за нея в цяла Европа. Снимките бяха през февруари и март в Лондон, вече приключиха. Снимахме както в студио, така и навън. За съжаление не мога да кажа нищо за сюжета или какъв е героят ми, но имам общи сцени не само с Орландо Блум, а и с всички главни лица“, разказа пред „Телеграф“ Леарт.

ИДИЛИЯ: Бившата и настоящата на Орландо Блум заедно на червения килим

Той си партнира с Шон Бийн („Игра на тронове“), Пади Консидайн („Домът на дракона“), Брайс Далас Хауърд („Джурасик свят“), Ник Мохамед („Тед Ласо“), Иън Макшейн („Джон Уик“). 

Междузвездни войни

Режисьор е Том Кингсли, който стана известен с „Призраци“ и ситкома Stath Lets Flats, печелил три пъти БАФТА на Channel 4. Сценаристи са Дерек Конъли (“Джурасик свят“, „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“, „Покемон: Детектив Пикачу“) и Колин Тревъроу заедно с британското импровизационно дуо Бен Ашендън и Александър Оуен.

Филмът ще бъде продуциран от Тревъроу (режисьор на трите филма „Джурасик свят“) чрез неговата Metronome Film Co. заедно с Уолтър Паркс и Лори Макдоналд.

Под прикритие

Имената на главните герои все още се пазят в тайна, а този на Леарт Докле се нарича Скендер, показа справка на „Телеграф“ в IMDB.

НАША ЗВЕЗДА ПОКОРЯВА Холивуд!

„Трима актьори, добри в импровизациите, трябва да съдействат на лондонската полиция, като влязат под прикритие в криминалния ъндърграунд на британската столица“ - така е обявен в едно изречение сюжетът.

Филм със същото заглавие е излизал и през 1992 г. с участието на Лорънс Фишбърн и Джеф Голдблум, но там героите не са актьори, а полицаи, и жанрът е криминален трилър