0

С ветовноизвестна звезда прегря вибратора, като заяви, че трябва да се мастурбира колкото се може повече.

Певицата Били Айлиш заяви, че сексът и мастурбацията са нейният начин да се разпусне по време на забързания ѝ график, докато се подготвя за издаването на третия си албум през май.

Били Айлиш изгуби най-милото си (СНИМКИ)

Тя дори стигна до там да сподели, че смята, че „трябва да има докторска степен по мастурбация".

„По принцип говоря за секс винаги, когато мога“, каза тя в ново интервю за Rolling Stone. „Това буквално е любимата ми тема“, добави тя.

„Моят опит като жена е, че сексът се възприема по странен начин. Хората се чувстват неудобно да говорят за това особенно, когато жените се чувстват комфортно в своята сексуалност и обичат да говорят за нея", уточни певицата.

ИСКРЕНО И ЛИЧНО: Били Айлиш разкри за заболяване, което я мъчи от малка

Поп звездата добави, че мастурбацията е "огромна част" от живота ѝ и "много ѝ помагала". 

Getty Images

„Хората трябва да мастурбират повече. Не мога да го подчертая достатъчно, като човек с екстремни проблеми с тялото и дисморфия, които съм имал през целия си живот“, посочи Айлиш.

Носителката на Оскар разкри, че е успяла да преодолее тези проблеми, поне отчасти, като си е играла пред огледалото - и смята, че другите също трябва да го правят.

По думите ѝ било хубаво, защото изграждаш дълбока връзка със себе си и тялото си, като в същото време показваш любовта си към него.

Докато певицата яростно защитава мастурбацяита, тя категорично заклемявай порнографията, както не веднъж се е изказвала против нея. 

„Като жена смятам, че порно е позор“, каза Айлиш през 2021 г.

А СЕГА ДЕ? Били Айлиш открадна песен на БГ певица (ВИДЕО)

Предстоящият трети албум на певицата, Hit Me Hard and Soft, има сексуално усещане и една песен по-специално - втората "Lunch" - ѝ помогнала да "стана това, което съм, да бъда истинска".

„Написах част от парчето, преди дори да направя нещо с момиче, и след това написах останалото“, обясни тя. „Била съм влюбена в момичета през целия си живот, но просто не съм го разбирала – докато миналата година осъзнах, че искам да заровя лицето си между краката на някое момиче“, уточни певицата.