0

С кандалната репортерка Ивка Бейбе пусна поредната бомба. Този път брюнетката се впуска надълбоко в попфолка, известна певица и подава ръка за общ дует. Както е известно преди всичко Ивка мечтаела да е чалга звезда, дори им и една издадена песен, но бързо разбрала, че таланта ѝ не стига до там. 

В ЗАМЯНА НА КАКВО? Коцето напомпал гърдите на Ивка Бейбе! (ВИДЕО)

Певицата Роксана отправи изненадващо предложение към скандалната водеща. Това стана ясно от видео в социалните мрежи.

"Ах тази поничка, много ми е сладичка..., много ми се иска тази песен ли е, кючек ли е да я направим заедно в дует!", предизвика я публично Рокси.

БУЛКАТА БЕГЛЕЦ: Ивка Бейбе с провалена сватба, в последната секунда получи тайнствено писмо! (СНИМКИ)

Провокативната брюнетка обича да експериментира и да живее на пълни обороти. Тя е участвала в реклами, водеща е на свой подкаст, който се отличава с голям успех, провокирала е стотици хора със своите неудобни въпроси в дискотеки и из цяла България, участвала е и в онлайн предаването "Къщата на инфлуенсърите".

Ивка, разбира се, не према веднага на предложението на Роксна, а с условие: "Ако този клип събере 10 хиляди харесвания, имате чисто нов дует...", отсече водещата. Певицата вдигна летвата и постави цел 20 хиляди лайка в името на новия проект.

ВРЪЩА МУ ЗАВОДСКИТЕ НАСТРОЙКИ: Ивка Бейбе и Азис правят тройка! (ВИДЕО)

@ivkabeibe @Roksana_official_music #ивкабейбе #ivkabeibe #ivkabeibevlogs #ivkabeibeзаживота #ivkabeibepodcast ♬ original sound - Ivka Beibe ®