0

С кандалната репортерка Ива Иванова, по известна като Ивка Бейбе разкри че е хвърлила мерак на Костинбродския славей Азис. След страстната им целувка на сцената и в двамата се породило желание да прерасне в нещо повече. Това разкриха самите те в подкаст, в който Азис влезе в ролята на водещ, а Ивка отговаря на въпросите му. 

"Пусна ми език, което беше феноменално. Последната ми такава целувка беше преди шест месеца. После се замислих дали бих правил секс с теб", казва Ивка. И двамата категорично отговарят с "да".

ПО ДОМОВА КНИГА: Азис награби и колежка!

"Тя ще е перфектна за една тройка" си казал Азис след страстната целувка. "Може ли да има само още едно момче", пита той скандалната репортерка. В отговор тя заявява, че би се радвала да сподели времето само с него, но и няма нищо против и още двама мъже да бъдат в леглото с тях. 

Накрая Азис завърши с "дали няма на стари години да стана стрейт и да стана за срам на целия блок". 

ЛЕГНА ПОД НОЖА: Ивка Бейбе се подложи на нов ремонт! (СНИМКИ)

В подкаста на Ивка Бейбе стана ясно още, че е била и жертва на домашно насилие от бивше гадже. По време на скандал и ударил шамар и я хванал за гушата. "Нещата стигнаха до физически саморазправи, но психическия тормоз беше много повече от това", казва тя. След този случай не простила, а веднага го изоставила. 

ШОК: Коцето се жени за Ивка Бейбе! (ВИДЕО)

От известно време Ивка е спрягана за гадже с Кумбата, в подкаста тя призна, че нямат отношения, но има химия между тях. "Кумбата е голям хоикаджия, не бих го търпяла", казва тя. Към момента не им се пресекли пътищата. Но в миналото са имали само сексуални отношения.