0

А мериканската поп звезда Джъстин Тимбърлейк беше осъден да положи минимум 25 часа общественополезен труд, след като се призна за виновен за шофиране в нетрезво състояние.

СЛЕД ГАФА НА ТИМБЪРЛЕЙК: Джесика Бийл свали халката!

Първоначално 43-годишният певец бе сключил сделка с местната прокуратура да заплати малка глоба и да направи публично изявление за инцидента, при който беше заловен да кара своя автомобил в неадекватно състояние.

Съдията по делото обаче отказа да признае сделката и осъди Тимбърлейк да положи обществено полезен труд за неправителствена организация по негов избор.

НА ТЕЗГЯХА: Джъстин Тимбърлейк се отървава от имението си!

Заедно с това шофьорската му книжка е отнета за 90 дни и ще трябва да заплати също така глоба от 500 долара, както и 260 долара разходи по делото.

Съдията от съда на град Саг Харбър Карл Айръс наложи на Тимбърлейк все пак да направи публично изявление, в което да се извини за постъпката си.

На 18 юни 43-годишният изпълнител беше спрян в град Саг Харбър, на около 160 км източно от Ню Йорк, след като патрулни полицаи забелязали как неговият автомобил BMW преминава през знак "Стоп" и се мъчи да остане в пътната лента.