1

М ис Плеймейт Нора Недкова се оплака, че и в  Дубай лъжат на Черен петък. Красавицата трескаво изчакала да отвори най-големият мол в емирството с идеята, че ще пазарува на половин цена. Оказало се, че и там всичко  било само рекламна стратегия, разказа пред последователите в мрежата тя. 

Червило 

Недкова сподели клипове от търговския център, на които ясно се вижда как хората се блъскат за стоки на промоция. „Намирам се в най- големия мол в Дубай и, скъпи приятели, за пореден път се убеждавам,  че няма никакви истински намаления.  Само някакви стари колекции са намалени и има оферти купи едно, получаваш две, и то си изхвърлят само старите боклуци, 

но аз продължавам да търся и няма да си ходя до вечерта. Надявам се да намеря нещо, което да си струва“, сподели миската. В края на краищата в голяма търговска верига за козметика  Недкова показа, че е намерила изгодни намаления на гримове. Блондинката успя да си купи червило и руж на 50 процента от световна марка за козметика. 

В края на пазаруването Нора сподели, че опитът й с пазаруването показва, че единствените качествени намаления, които някога е срещала, са били в Лондон, всичко друго било измама. 

Токчета 

„Пълни боклуци си купих, всичко е на оригинални цени, но аз като една жена не успях и все пак пазарувах“, разказа във видео Недкова, показвайки обувки на много висок ток и обяснявайки, че дори не знае защо ги е купила и подозира, че най-вероятно дори никога няма да ги обуе. Сега гледам, че няма да ги сложа, ама ето ги“, завърши тя.

Нора в мола в Дубай

 Нора в мола в Дубай

*Автор: Василена Маринова