0

С лед раздялата с Жизел Бюндхен легендата от НФЛ Том Брейди автоматично попадна в челните места в класациите за най-желаните ергени.

За това не бе изненада информацията, че знаменитият куотърбек е попаднал в обятията на риалити звездата Ким Кардашиян. Според мълвата двамата си прекарали чудесно на партито на милиардера Майкъл Рубин по случай Деня на независимостта. Подобен сценарий изглеждаше напълно логичен. Кардашиян често е давала намеци, че изпитва повече от симпатии към големия спортист. Освен това подобно на него тя вече е необвързана, след като миналата година се разведе с третия си съпруг – рапъра Кание Уест.

Пикантният слух за афера между Брейди и Ким бе предъвкван известно време от медиите. Оказа се обаче, че светските хроникьори грешат. Брейди наистина е имал флирт на въпросния купон. Но не с Кардашиян, а с друга самотна майка. Според вътрешен човек на „Дейли Мейл“ седемкратният победител в Супербоул е бил омаян от известния модел Емили Ратайковски. Том буквално луднал по 32-годишната красавица, а и тя не можела да му се нарадва, твърди източникът. През юли миналата година Емили обяви развода си с актьора и продуцент Себастиан Беър-Маклард, от когото има син. И сега самотна и волна като птичка се израдвала невероятно на възможността за нова връзка. При това с прочут хубавец и джентълмен като Брейди. Той пък дотолкова хлътнал по Ратайковски, че буквално забравил заканата си от преди два месеца – след Жизел Бюндхен повече никога да си няма вземане даване с манекенки.

Засега Брейди и Емили мълчат като риби и не дават признаци за предполагаема афера. Истината обаче все някога ще излезе наяве. Голямата звезда на американския футбол бе забъркван с много красавици след развода с Бюндхен. Най-упорито се спрягаше името на Вероника Райек. Словачката със зашеметяващ бюст редовно се обясняваше в любов на Брейди в социалните мрежи и ходеше с негов екип на мачовете на Тампа Бей, преди той да прекрати кариерата си. Появиха се слухове и за връзка между него и актрисата Рийз Уидърспун. После представители на звездите обявиха, че това са пълни измислици и двамата дори не се познават.