0

А ктрисата Ирен Кривошиева хваща триона, след като разбра, че с него се изкарват повече пари за минути, отколкото да играе цяло представление в театъра.

„За отрязване на едно дърво със среден ръст, изсъхнало, ми взеха 350 лева и им отне 20 минути. На мен след 4 часа път отиване и 4 връщане и час и половина на сцена ми дадоха 300 лева. Ще се профилирам“, заяви звездата от „Хотел Централ“, след като пусна обява в социалните мрежи: „Търся автоматичен трион за рязане на дървета, ако може употребяван, но запазен, и инструктор, който да ме обучи“.

Актрисата Ирен Кривошиева пред "Телеграф": Ламбо поиска внуче, преди да издъхне

Пън

Майката на единствения син на Стефан Данаилов е бясна, че въпреки че е платила на майсторите, те не са си свършили работата докрай. „Дойдоха двама със съмнителен произход с една количка. Извадиха триона и нарязаха дървото. Питах ги няма ли и пънчето, което стърчи метър и половина нагоре, а те: „За тия пари толкова. За да махнем корените, ни трябва машина и това ще струва още 350 лв“. Дадох им 400 лв., а те: „Ама ти си си подредила парите. Е, точно това е цената“. Напомних им, че са ми казали 350 лв. в предварителната уговорка. Върнаха ми рестото с триста зора и си оставиха нарязаните дървета. Викам - няма ли да почистите, а те: „Аааа, ти ще си метеш“, разказа за патилата си Кривошиева.

ЛЮБОВ КАТО ЗА ХОЛИВУД: Невена Коканова не пожертва брака си! (СНИМКИ)

Ад

За нея е парадокс как се образуват цените и даде пример с колегите си: „Младите от НАТФИЗ не играели за по-малко от 250 лв. А ние навремето и без пари участвахме, само и само да се изявим. Цялата система в България е крива. И това е така за всякакъв вид услуги, някакъв повсеместен ад е. За 7 кубика дюшеме искат 3140 лв.“ След публикацията във Фейсбук колежката й Ани Михайлова предложила да се включи в бригадата й за рязане на дървета. „Писа ми и организаторът от сериала на NOVA “Лъжите в нас“, който всеки път идваше да ме взима за снимки. Вика - що не се обади. Реших да се възползвам и му отговорих, че е останало пънчето, а той каза, че ще дойде да го махне утре (днес - б.а.)“, сподели още Ирен. Нейна последователка отговори, че в САЩ средната цена на отрязване на дърво е между 2000 и 5000 долара. „30 г. живея в Америка, в Неапол, Флорида, и се е случвало многократно да ми секат дървета в трите къщи с дворове, които имах. Такава цена като тази, която вие казвате, не съм плащала. Имах огромни дървета, едно от които падна върху съседната къща и счупи покрива“, отвърна Кривошиева.