0

М ис Силикон Джулиана Гани яхна камила по бански.  Хубавицата си подари романтична почивка в Тунис след приключването на участието й в предаването „Като две капки вода“.

Наргиле

Пред „Телеграф“ тя разказа, че е чакала с нетърпение този момент, след като последните няколко месеца за нея са били изключително натоварени. Джулиана е в компанията само на половинката си Теодор. 

„Пием коктейли и пушим наргиле по цял ден. Времето е много хубаво и сме на плажа, заслужена почивка и време за мен и Теодор”, каза пред „Телеграф“ Мис Силикон.

"Като две капки вода" БЕКСТЕЙДЖ: Как "Капките" промениха Джулиана Гани?! (ВИДЕО)

Тя сподели няколко секси снимки по доста изрязани бански, а феновете ѝ я обсипаха с комплименти. Някой от тях й препоръчаха все пак да има предвид, че Тунис е мюсюлманска държава и ѝ препоръчаха да ползва малко по-закрити дрехи.

„Обожавам топлите места, идеално за почивка и да намериш себе си”, отговори им лаконично блондинката.

Ферма

Освен за преоткриване Джулиана използва дните си в Тунис за забавления. Времето, в което не са на плажа тя и Теодор, оползотворяват в различни екскурзии и опознаване на Тунис.

„Яздихме камили, бяхме в най-голямата ферма за крокодили, погалих даже един от тях. А сега ми предстои да прекарам два дни в пустинята, ще спим в камп насред пясъка и ще имаме 360 градуса гледка над звездите”, сподели развълнувано Гани.

ХЕМ ХУБАВА, ХЕМ ТАЛАНТЛИВА: Джулката стана диджей! (СНИМКИ)