0

Х оливудската актриса Хейдън Пенетиър обвини бившият си приятел, ексбоксьора Владимир Кличко, че на практика е отвлякъл 7-годишната им дъщеря, като я е завел в Украйна и е отказал да се върне в САЩ.

33-годишната Пенетиер, която прекара години в битка със забранени вещества, беше принудена да подпише през 2018 г. пълномощно, че дава пълно попечителство над малката Кая на баща й. Сега обаче актрисата твърди, че Кличко е взел детето без да получи нейното съгласие.

В интервю пред Джейда Пинкет Смит Хейдън Пенетиер заяви, че бившият боксьор не позволява на 7-годишното момиченце да се завърне в щатите. „Мислех, че ще отиде да го посети, както винаги е правила. Тя е ту при мен, ту в Украйна. Но сега, докато е там той (Кличко, бел. ред.) каза, че иска пълно попечителство, бях шокирана“, каза актрисата.

„Това не беше дискусия. Ако той беше дошъл при мен и беше казал: „Мисля, че заради проблемите ти в момента, би било добре за детето да остане тук с мен за известно време, щях да кажа: „Добре, това има смисъл, разбирам, ще дойда да ви посетя“, сподели тя.