0

Х оливудската легенда Ал Пачино ще плаща всеки месец по 30 000 долара издръжка на приятелката си Нур, която роди четвъртото му дете през юни, пише Page Six.

83-годишният актьор и 29-годишната Нур се договориха още той да плати 110 000 долара авансово за сина му, преди да започне да прави месечните преводи. Пачино трябва да дава още по 13 000 долара за нощна медицинска сестра при бебето Роман и да покрива всички медицински разходи извън здравната застраховка.

НАЙ-ПОСЛЕ: Ал Пачино и гаджето му се разбраха за попечителство над бебето им

Момчето е с обезпечено образование в бъдеще, защото баща му отсега започва да внася по 15 000 долара месечно в депозит за обучението му. Съдията постанови съвместно попечителство над детето, като то ще живее с майка си. Ал ще плати и адвокатския хонорар на майката по делото за попечителство и издръжка.

ЧЕСТИТО: Големият АЛ ПАЧИНО стана отново баща!

Нур Алфала, която е продуцент в „Сони“, подаде молба за попечителство над детето Роман през септември. Тя представи копие от подписана „доброволна декларация за родителство“, която доказва, че Пачино е биологичният баща на Роман.

Заявлението за попечителство веднага предизвика слухове, че двойката се е разделила, но представител на Пачино потвърди пред Page Six по онова време, че те все още са романтично обвързани: "Те все още са заедно".

ЧУТОВЕН СКАНДАЛ: Ал Пачино поиска ДНК тест, шокиран от бременността на Алфала

Алфала роди Роман на 6 юни. Той е нейното първо дете, но е четвърто за Пачино. Той има дъщеря Джули, на 34, от Ян Тарант, както и близнаците Оливия и Антон, на 22, от бившата си съпруга Бевърли Д'Анджело.