0

Е рос Рамацоти вече е у нас и хапва вкусна паста лично направена му от Лео Бианки. Вечно усмихнатият готвач посрещна музикалната легенда и с пица, на която с моцарела е изписано името му.

Вкус

Оказа се обаче, че Ерос не е фен на пиците и тази е била само за украса и приветствие, а обожава да похапва паста. Екип на “Телеграф“ се свърза с Лео Бианки и се оказа, че той и Рамацоти се познават отдавна. „Ние си пишем с Ерос в Instagram. Той е за 3-ти път при мен. Винаги, когато идва в България, ми гостува. Тази пица бе за украса с неговото име и цветовете на България и Италия. Той не яде пица, много държи на правилното хранене, както и на хубавото, именно затова не яде където и да е, а на проверени места“, каза Бианки и допълни: „Направих му паста с пресни домати, босилек и пармезан“.

Двамата са намерили време и да си поговорят, и то главно лични неща, споделя още Лео. „Попита ме как върви бизнесът, казах му, че този ресторант, който вече 13 години стопанисвам, скоро ще бъде затворен и ще се преместим на ново място“, разкрива готвачът. С новото място Лео е почти готов, но ще го открие чак когато си отиде ретроградният Меркурий, за да има успех в новото начинание.

Шоу

Припомняме ви, че Ерос Рамацоти тази вечер има голям концерт у нас в зала „Арена София“, а билетите отдавна са продадени. Той кацна преди ден на летище София и бе посрещнат от Ники Кънчев. Самият Ники качи снимка с Ерос, а отгоре написа: "Той е вече в България! Добре дошъл на един от световните магически гласове! Ерос Рамацоти пристигна в топ настроение, с шеги и закачки! Посрещнах го като стар приятел!". По всичко личи, че изпълнителят се държи супер приятелски с българите и не пропусна да покаже завидно чувство за хумор. Феновете му у нас пък нямат търпение за шоуто тази вечер, което се очаква да бъде наистина зрелищно, но повече подробности към момента организаторите не разкриват.