0

Б ен Афлек изглежда набързо забрави за Дженифър Лопес, след като бе хванат да се забавлява в компанията на бившата си жена Дженифър Гарнър. 

НА ФОНА НА РАЗВОД: Бен Афлек по-щастлив без Джей Ло! (СНИМКА)

Носителят на "Оскар", който явно прелита от цвят на цвят, се усмихваше, докато двамата изпращаха дъщеря им Вайълет в колеж през уикенда. Все още сегашната му жена - Джей Ло, отсъстваше от важното събитие, въпреки, че двете с Вайълет са много близки, на фона на предстоящия развод между актьора и латинодивата. 

52-годишният актьор беше щастлив и спокоен, докато се наслаждаваше на вечеря с Гарнър, Вайълет и сина им Фин в Ню Хейвън, Кънектикът в събота.

Четиримата се насладиха на вечеря на открито, преди да отидат на разходка в района. Te изглеждаха наистина спокойни и непринудени, докато се наслаждаваха на лятна вечер заедно преди важния момент за Вайълет.

Гарнър беше омъжена за Афлек от 2005 г. до 2018 г. и имаt три деца - Вайълет, Фин и Самуел.

GAME OVER: Бен Афлек разкри причината за развода! (СНИМКИ)

Тази приятна лятна разходка се случи на фона на вихрушка от слухове, че Афлек и Дженифър вървят бавно, но сигурно към „неминуем“ развод.

Двамата живеят отделно, а според източници са подготвили и документите за развода.

Миналата седмица певицата посети Афлек в дома му за рождения му ден, въпреки че Лопес прекара собствения си 55-ти рожден ден миналия месец без носителя на "Оскар". Тя не седя много в къщата му. Вечерта тя бе с приятелки на концерт на Бруно Марс. 

Бен закупи къщата за 20,5 милиона долара в Пасифик Палисейдс през юли - след като живееше под наем за 100 000 долара на месец в Брентуд.

Латинодивата е отседнала в пищното им имение в Бевърли Хилс, което е обявено за продан за 68 милиона долара.

НА ФОНА НА БЪДЕЩ РАЗВОД: Дженифър Гарнър утешава Бен Афлек! (СНИМКИ)

Иначе по-рано миналата седмица източник каза на People, че Дженифър „се опитва да намери нов дом, за да започне на чисто“ и добави, че двойката „продължава отделно“.