0

З вездата на сръбската музика Цеца Величкович ще инвестира хонорарите си от последните гостувания в България, както и този от концерта снощи в Слънчев бряг, в новата си вила.

Изпълнителката на тоталния балкански хит „Кукавица“ си купи на изплащане голямото имение в един от големите туристически градове на Кипър - Агия Напа, и продължава да внася чинно вноските си.

Море

Къщата от 400 квадратни метра се намира точно до морския бряг, а в двора има огромен басейн. Певицата разкри, че е купила имота с шест спални и басейн в задния двор чрез приятел, а сега планира да го ремонтира и да построи още един етаж. „Исках нещо екзотично, красиво и да е точно на брега. Моят приятел Фотос ми донесе снимки на тази вила и аз веднага разбрах, че това е тя. Изтеглих кредит. Да, купих къщата със заем, който изплащам всеки месец“, споделя звездата пред сръбското издание novosti.rs. Според публикуваната информация фолкзвездата скоро ще замине с дъщеря си Анастасия Ражнатович и сина си Велко на обща почивка в Кипър, както правеха по традиция, когато те бяха деца.

Червено

Преди да се отдаде на почивката в Кипър обаче, Цеца мина и през феновете в България, където снощи изнесе концерт – не къде да е, а в меката на купона Слънчев бряг. До редакционното приключване на броя изпълнителката не си беше публикувала информация в социалните мрежи, че е пристигнала, но пък се похвали, че ще пристигне с нов лак, и то в огненочервен цвят.

КЪПЕ СЕ В ЛУКС: Цеца отмаря в тузарската си вила до морето (ВИДЕО+СНИМКИ)