1

П опфолк певицата Андреа шокира с поведение по време на участие. Видеа на потребители в социалната мрежа Тик-Ток показват неадекватното състояние на изпълнителката, на която й трудно да се държи на краката си. На моменти певицата залита силно и търси дивана, за да седне.

Както обикновено тунингованата блондинка е облечена предизвикателно в адски къса червена рокля, от която изскача долното й бельо. Андреа не се свени да показа бикините си на присъстващите, като държи краката си разтворени.

@slavov77 #for #foryou #fakebody #andrea #singer ♬ Здрав. Як. Силен. Стабилен. - FYRE
@xclub_xclub About last night ❌ 💥ANDREA💥 Club X 📍 #partynight 💫 08.04 Live #fy #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #partytime #aboutlastnight #lom #lombulgaria #nightclubx #nightlife #nightvibes #andreabulgaria ♬ original sound - night_club_X

Вместо да пее, на моменти певицата, която най-вероятно е на участие в дискотека, буквално излива фалшифи тонове и вие като вълчица, излегнала се на сцената, забравяйки дори текста си. Потребители в Тик-Ток се чудят какво се случва с хитовата изпълнителка и не пропуснаха да й се подиграят за неадекватното поведение.

@kameliya_veskowa #fyp #foryou #andrea ♬ original sound - ❤️‍🔥𝓚𝓪𝓶𝓮𝓵𝓲𝔂𝓪 𝓥.❤️‍🔥
@p.dimitrova1 Топ изпълнение 🔝💯💯🤣#foryou #tiktok #foryoupage ♬ original sound - П. Димитрова

В разговор с последователите си в Instagram по-късно чалга изпълнителката сподели, че след популяризирането на скандалните й видеа в Тик-Ток е получила невиждано много предложения за участия.