0

Е зра Милър сгафи за пореден път. 

Актьорът, добил популярност с превъплъщението си като Бари Алън в сериала "Светкавицата", за пореден път се забърка в проблеми.

В понеделник полицията в Стамфорд, щата Върмонт, съобщи, че на 1 май се е отзовала на оплакване за кражба и слизане с взлом, като по време на огледа е установила, че от жилището са задигнати няколко бутилки алкохол, докато собствениците на имота не са били вкъщи.

Актьорът е обвинен, след като органите на реда са прегледали записите от охранителните камери, а освен това са разпитали свидетели.

В техния доклад се казва, че Милър е бил открит малко преди полунощ в неделя и му е била издадена заповед да се яви в съда на 26 септември.

Обвинението в тежко престъпление се прибавя към нарастващите правни проблеми на звездата.

По-рано тази година 29-годишният мъж беше арестуван два пъти в Хавай, включително за нарушаване на обществения ред и тормоз в караоке бар.

Адвокатите на Милър не дадоха веднага коментар относно случилото се във Върмонт, посочва БТА.

След като се появи в няколко филма за "Warner Brothers" и "DC Films" като Светкавицата, той участва в предстоящата самостоятелна продукция за супергероя, която се очаква да излезе на голям екран през юни 2023 г.

Арестуваха Светкавицата за хулиганство и тормоз

Светкавицата с белезници за втори път в рамките на месец

ВЪПРЕКИ АРЕСТИТЕ: Езра Милър ще продължи да бъде Светкавицата