0

Н овият любим на Ким Кардашиян Одел Бекъм-младши се оказа по тънката част. Той е бил забелязан да купонясва в стриптийз клуб в Лас Вегас с „тон момичета“ ден преди срещата му с риалити звездата, твърдят свидетели.

43-годишната Ким се среща тайно от месеци с професионалния футболист, но бе снимана за първи път с него в хотела им след партито на Супербоул.

ЖЕСТОКАТА БОЛЕСТ НЕ Я СПИРА: Ким Кардашиян с ново младо гадже!

Но по-малко от 24 часа по-рано, уайд-ресивърът на Балтимор Рейвънс се забавлявал с голи момичета в стриптийз клуб в Лас Вегас.

„Одел Бекъм-младши беше в стриптийз клуб в петък вечер преди уикенда на Супербоул“, изпорти го източник на The ​​U.S. Sun.

Според различни източници спортистът бил забелязан да купонясва до 4 сутринта и в компанията на „тонове момичета“ във ВИП сепаре.

Фенка, която също била в клуба, каза, че била шокирана да го види там. По думите ѝ имало много сладки стриптизьорки около него.

ПАРИТЕ НЕ КУПУВАТ ЩАСТИЕ: Ким Кардашиян платила един милион долара, за да скучае!

Информацията идва, след като Ким привидно потвърди връзката си с Одел в нова публикация в социалните мрежи.

В неделя Ким публикува снимка в Instagram, на която хваща футболна топка, с надпис: „Време за игра“ и футболно емоджи.

Ден преди публикацията Ким беше снимана с Одел в техния хотел във Вегас.

ЗАКЪСА СЕРИОЗНО: Жестока болест мъчи Ким Кардашиян!

Според In Touch Weekly те се срещат тайно от юли 2023 г., когато и двамата отидоха на парти в Хамптънс, организирано от милиардера Майкъл Рубин.