0

К им Кардашиян разказа за обострянето на псориазиса, с който се бори от много години, в нов епизод на семейното си риалити.

Въпреки всичките й усилия, болестта се обостри значително и на крака й се появи голямо и болезнено петно. "Сякаш е по целия ми крак. Не знам какво се случва. Но трябва да го разбера. Това е лудост", каза Ким.

НАДМИНА СЕБЕ СИ: Ким Кардашиян пусна сутиен със зърна (ВИДЕО)

Според Кардашиян тя не знае какво причинява влошаването на болестта. „Няма да лъжа, боли. Не знам с какво съм я предизвикала. Не съм променила диетата си. Опитах всичко! Псориазисът е гаден“, каза тя и добави: „Обикновено имам само това място, но сега мога да кажа, че върви "надолу по крака ми, нагоре по крака ми и по цялото ми бедро. Така че е време да разбера".

Ким иронизира, че този път обривът на крака й е във формата на сърце - в очакване на предстоящия Свети Валентин, предаде БГНЕС.

ТОЗИ ПЪТ ПРЕКАЛИ: Ким Кардашиян се оскуба (СНИМКА)

Тя единствена от сестрите си е "наследила" псориазис от майка си. В деня, в който се появил за първи път, Ким носела рокля с пайети и първоначално си помислила, че това е материята, която е предизвикала реакцията.

Много звезди живеят с това автоимунно заболяване, включително, например, Бритни Спиърс и моделката Кара Делевин.