0

У ил Смит и Джейда Пинкет показаха обединен фронт, като се показаха заедно на публично място за първи път след шамара на Оскарите – и съпругът беше на преден план с усмивка на лице, пише TMZ.

Двойката беше забелязана да напуска Нобу в Малибу в събота следобед заедно с водач, който ги придружаваше.

Backgrid

Уил ходеше пред Джейда облечен в небрежно облекло и шапка. Тя го следваше отблизо, хващайки ризата или панталоните му.

Изглежда, че тя може да е хващала ръката му в някои от кадрите, но при по-внимателно вглеждане можете да видите, че го е хванала за дрехите му и го е оставила да я заведе до колата им.

Backgrid

В крайна сметка те се качиха в колата си и потеглиха.

Преди това обаче Уил показа знак за мир на феновете, който извика името му. Така че изглежда е в добро настроение след неотдавнашното му видео, което засне, за да се извини на Крис Рок за шамара, който му нанесе по време на наградите.

Уил обясни действията си онази вечер, като каза, че въртенето на очите на Джейда не му е повлияло и не го подтикнало да щурмува сцената. Звучи като просто натрупана вражда между Смит и Рок, плюс някаква вътрешна травма, която Уил имал от миналото си.

Той каза, че иска да говори с Крис, но отбеляза, че комика все още не е откликнал на протегната ръка и можело да мине време преди това да стане.

Междувременно Уил продължава живота си - както и Джейда.

Фактът, че актьора е навън и на дневна светлина, в Лос Анджелис, не по-малко говори много за това къде се намира той лично и това изглежда е на много по-добро място.