0

В инаги помнете откъде идвате. В този първи поглед към Guardians of the Galaxy Vol. 3, изглежда, че феновете ще имат шанс да видят трагичния произход на няколко любими членове на бандата и някои от техните сърцераздирателни сбогувания.

„Нямаше ни доста време, но каквото и да се случи след това, галактиката все още се нуждае от своите пазители“, казва Стар Лорд на Крис Прат (известен още като Питър Куил) в началото на трейлъра, преди да разбие сърцата ни с тийзър, обещава, че тази част ще бъде също толкова забавна и същевременно трогателна, колкото и предшествениците си.

Получаваме проблясъци от сърцераздирателния произход на Ракета от невинно животно, което се превръща в това, което е днес чрез жестоки експерименти, виждаме Мъглявината (Карън Гилън) да носи нещо, което изглежда като безжизнено тяло на Стар Лорд през военна зона, и виждаме Стар Лорд и многорък Грут в престрелка гръб до гръб срещу множество невидими врагове.

Най-накрая виждаме и Адам Уорлок на Уил Поултър, който изглежда участва в брутална битка с Небюла.

С кадър на почти всеки герой, който плаче и някои класически комедийни закачки с Дракс (Дейв Баутиста), този трейлър без съмнение ще събуди апетита на феновете на Guardians of the Galaxy навсякъде.