0

Н е сме гледали всичко от д-р Роботник! Джим Кери ще се превъплъти в ролята си на лудия учен за филма „Соник 3“.

Новината идва въпреки факта, че вторият филм от поредицата завърши с потенциален фатален край за Роботник, който падна от високо. В сцената след надписите на филма обаче се разкрива, че тялото на д-р Роботник не е намерено, което подготвя сцената за драматичното завръщане на главния антагонист на Соник.

Джим Кери съжалява само за една роля

Доброто представяне на първите два филма в боксофисите повдигна ентусиазма на Paramount, за да пусне още една част. Студиото също прави спин-оф сериал, „Нъкълс“, чиято премиера ще бъде по Paramount+.

Завръщането на Кери беше подсказано в социалните мрежи, като създателите на филма „Соник“ пуснаха тийзър, който включваше кикотенето на д-р Роботник.

Джим Кери: Трагедии криещи се зад смеха

Джеф Фаулър, който ръководеше първите два филма, се завръща като режисьор на продължението. Също така Бен Шварц ще се завръна като гласа на Соник.

Кери е един от най-успешните комични актьори в историята на киното с касови хитове, сред които „Ейс Вентура: Зоодедектив“, „От глупав по-глупав“, „Маската“ и „Как Гринч открадна Коледа“.

Джим Кери на 61: Защо остави чек за 10 милиона долара в ковчега на баща си?

Той показа драматичните си умения в "Шоуто на Труман" и "Човек на Луната". Той спечели награди Златен глобус и за двата филма.

Кери също се появи във „Блясъкът на чистия ум“, сюрреалистичен романс, който му спечели някои от най-добрите отзиви в кариерата му. Последната му филмова роля е в „Соник 2“.

ИДВА ЛИ КРАЯТ НА ЕДНА КОМЕДИЙНА ЕРА?: Джим Кери планира да се откаже от актьорската си кариера

След това Кери заяви, че обмисля сериозно да сложи край на кариерата си, но явно моментът все още не е дошъл, което само може да радва феновете му.